L’equip GSC motorsport es va desplaçar al rallye Montagne Noire a Mazanet, petita ciutat a prop de Toulouse.

Rallye puntuable per la copa de frança amb una excelent inscripció i excelent nivell de màquines i pilots.

L’equip GSC motorsport estaba format pels equips Jordi Trius-Josep Puchol i Albert Roger-Eloi Montalà, amb un R5 gt-turbo F2000 I un Citroen C2 copa.

Fou un rallye d’adaptació de menys a mes, tan per l’equip d’asistencia com pels pilots, poc habituats als difícils trams francesos i al fort ritme dels equips locals, els quals la majoria d’ells corren sota el lema hospital o victoria”, amb ritmes de cursa pujades en costa que no pas de rallyes. Fruit d’això va ser un rallye amb gairebe 70 abandons dels 150 inscrits, la majoria d’ells per sortides de carretera.

Resultats dispars finals per l’equip; el equip format pel Jordi Trius-Jordi Puchol acabaren la cursa en posicions molt retrasades, després de patir problemas d’adaptació al vehicle i trams francesos.

D’altre banda l’equip format per Albert Roger-Eloi Montalà aconseguiren finalitzar el rallye I aconseguir la 1º posición de clase, després d’una excelent feina del equip d’assistencia degut a una petita sortida de pista.

 

Els comentaris estan tancats.