El passat 31 de agost es va disputar la 3º proba del Cto de Espanya de rallyes de Terra, proba puntuable també pel català de l’especialitat.

El equip GSC Motorsport, com de costum format per Jordi Trius-Jordi Puchol, va pendre part amb el Seat Leon 4×4 1.8T.

L’objectiu marcat era acabar la cursa, acumular kilometres de cursa i agafar confiança; ja que després de 4 abandonaments per diberses causes, habien ganes d’acabar i no tenir feina extra al taller.

El primer tram no va començar gaire bé, punxant un neumátic en plena recta, autèntica mala sort ja que no vàrem golpejar en cap pedra o cuneta. Vàrem parar a canviar el neumátic, perdent 9 minuts….No ens vàrem arriesgar a fer els 2km que restaben de tram i trencar el cotxe, el objectiu era acabar.

El reste del rallye de menys a mes sense cometre cap error, pilotatge fi i 100×100 segur. Llàstima dels dos trams de la tarda….la primera pasada al tram llarg de 18km anabem a bon ritme, pero vàrem agafar pols del cotxe de dabant (va punxar a principi de tram) que ens va lastrar durant 1km llarg.

A la segona pasada al tram llarg anabem amb moltes ganes i amb sensació d’haber agafat un bon ritme, no el vàrem poder disputar al ser neutralitzat per la organització. Haurem de reafirmar aquestes sensacions a la propera cursa.

Pròxim rallye del català de Terra estarem presents amb noves evolucions de motor al Seat Leon.

1840_10202102692391776_871357043_n

Els comentaris estan tancats.