El passat 16 de Març es va disputar la 1º cursa del cto de catalunya de pujades en costa, un total de 55 inscrits prenien part en una cursa recuperada del calendari, despres de gairebé 15 anys sense disputar-se

El equip GSC motorsport va desplaçar els vehicles BMW M3 E-36 gr.A i Renault 5 Gt-turbo, dels pilots Jordi Trius i Joan Bellmunt.

Aquesta cursa fou el debut del BMW M3, cursa que va servir per acoplarse a la nova montura i anar afinant reglatjes de cara a la primera cursa del campionat de catalunya de Rallyes, Rallye pacha-la pineda el 30-31 març.

Per Joan Bellmunt, Renault 5 Gt-turbo, fou una cursa per acumular experiència de cara a debutar amb el citroën AX gr.A

Resultats finals:

Jordi Trius 5º classificat absolut de Turismes

Joan Bellmunt 5º classificat categoria històrics

bmw m3-trius 5r5-bellmunt 4

El passat 31 de agost es va disputar la 3º proba del Cto de Espanya de rallyes de Terra, proba puntuable també pel català de l’especialitat.

El equip GSC Motorsport, com de costum format per Jordi Trius-Jordi Puchol, va pendre part amb el Seat Leon 4×4 1.8T.

L’objectiu marcat era acabar la cursa, acumular kilometres de cursa i agafar confiança; ja que després de 4 abandonaments per diberses causes, habien ganes d’acabar i no tenir feina extra al taller.

El primer tram no va començar gaire bé, punxant un neumátic en plena recta, autèntica mala sort ja que no vàrem golpejar en cap pedra o cuneta. Vàrem parar a canviar el neumátic, perdent 9 minuts….No ens vàrem arriesgar a fer els 2km que restaben de tram i trencar el cotxe, el objectiu era acabar.

El reste del rallye de menys a mes sense cometre cap error, pilotatge fi i 100×100 segur. Llàstima dels dos trams de la tarda….la primera pasada al tram llarg de 18km anabem a bon ritme, pero vàrem agafar pols del cotxe de dabant (va punxar a principi de tram) que ens va lastrar durant 1km llarg.

A la segona pasada al tram llarg anabem amb moltes ganes i amb sensació d’haber agafat un bon ritme, no el vàrem poder disputar al ser neutralitzat per la organització. Haurem de reafirmar aquestes sensacions a la propera cursa.

Pròxim rallye del català de Terra estarem presents amb noves evolucions de motor al Seat Leon.

1840_10202102692391776_871357043_n

El passat diumenge dia 19 de maig va tenir lloc la pujada en costa del Farell, puntuable pel campionat de Catalunya.
El equip GSC Motorsport va desplaçar un Seat Leon Cupra 4×4 gr.FX, pilotat per Joan Bellmunt.

Fou una cursa de menys a mes, d’adaptació al vehicle i de anar agafant mica en mica el ritme de curses per part del pilot.

Cursa acabada i experiencia adquirida.

pujada al farell 2013

El passat disabte 4 de maig va tenir lloc el Rallye Ciutat de Igualada; El rallye eren 107km cronometrats ens 5 trams diferents a fer dos cops.

Rallye molt rápid i amb més del 50% del recorregut en baixada.

El equip GSC desplaçaba un Seat Leon Cupra 4×4 gr.L pilotat per Jordi Trius i copilotat per Jordi Puchol.

Era el debut de Jordi Trius amb el Seat Leon 4×4, el vehicle amb un frens algo justos per asfalt (es tracta d’una unitat de terra reconvertida a Asfalt)

Fue un rallye de menys a més, va costar una mica adaptar-se al vehicle, incrementant paulatinament el ritme en els trams y agafant confiança amb el vehicle.

Quan el ritme era bo, en el penúltim tram a 1km de fi de tram vàrem tenir una sortida de pista sense consequencies mecàniques però sense la ajuda del públic no vàrem poder treure el vehicle, al estar sols en el aquell punt.

Propera cursa Pujada al Farell, 19 de Maig

15 rallye igualada-Seat leon 4 15 rallye igualada-Seat leon

 1. Cap de semana per oblidar. El equip GSC Motorsport participaba a la 1º cursa del Català de Montaña amb el pilot Joan Bellmunt. El vehicle per aquesta cursa era un Seat Leon Cupra 4×4 gr.L.
  Es presentaba una bona oportunitat per realitzar un bon resultat a la Pujada en costa a St Mateu.
  El vehicle al tractarse d’un tracció total era competitiu respecte als altres al ser la cursa amb pluja.
  Un petit toc en la roda dabantera dreta en la 1º pujada de entrenaments va donar per acabada la cursa.
  Próxima cursa, Rallye Igualada.
  seat leon 4x4 pujada St mateu

Excelent jornada de diumenge al tram de terra de Canudes Motorsport a Gironella.
Preparant la temporada de rallyes 2013, entrenant amb el Kart cross.

CMT Canudas Motor Test. Trams de terra per test!!! Excelent iniciativa!!

kart cross-canudes 2013-1 kart cross-canudes 2013-2

Banc de probes/potencia. Válid per 2wd i 4wd.
Ideal per verificar preparacions, estat de mecànica etc…
A partir de 80€
Demanar cita al T-977301016; M-626244456

banc probes 911 carrerabanc probes BoxsterOLYMPUS DIGITAL CAMERA

El passat dia 7 de Juliol va disputarse el Rallye Osona; 44º edició d’aquest excelent rallye amb molta tradició en terres catalanes i trams mítics ex-Mundialistes com la Trona, Alpens les Lloses etc…

El rallye constaba de 5 trams diferents a doble pasada per cadascun, La Trona (12,81km), La Vola (8,6km), Circuit Osona (0,97km), La Costa dels Gats (7,85km) i Alpens-Les Llosses (19,97km)

L’equip GSC Motorsport només reunia al equip format per Jordi Trius-Jordi Puchol amb un Renault Clio Sport gr.N

Després de falta de feeling als trams i al vehícle aconseguirem acabar el rallye amb una discreta 18º posició scratch i 2º posició de clase 3

El proper Rallye del equip GSC Motorsport sera el 30 de setembre al Rallye Villa de Llanes, puntuable pel Campionat de España de Rallyes de Asfalt.

El passat 16 de Juny es disputaba el rallye Empordà a la Bisbal d’Empordà (Girona), puntuable pel campionat de Catalunya de Rallyes d’asfalt.

L’equip GSC Motorsport va pendre part amb el BMW 325 Gr. L; Pilotat per Jordi Trius i copilotat per Jordi Puchol

El Rallye estaba composat per 3 trams diferents a doble pasada per cadascun d’ells (El Angels, Sta Pelaia i la Ganga)

El Rally no va començar gaire bé, problemes mecànics durant el primer tram amb virolla inclosa perdent 40 segons; No obstant durant el rallye varem anar recuperant posicions scratch, fins colocarnos 13º de la general a 1 segon del 12º clasificat.

Un excés d’optimisme a 500 metres de la sortida del últim tram va donar el rallye per acabat per sortida de carretera; després de golpejar amb un gardarrail la roda davantera esquerre.

Donem per acabada la participació amb el BMW 325 gr.L amb la motoritzacio 2500, el seu pes i dimensions no són les mes adecuades per aquest motor; Aprofitarem la reparació a efectuar i el llarg estiu per montarli una mecanica M3 3200c.c

Propera Cursa GSC Motorsport, Rallye Osona.

Vehicle: Renault Clio sport Gr.N

Pilot/Copilot: Jordi Trius-Jordi Puchol

Dia solejat i bon ambient Porschista.

Nosaltres várem anar a probar millores de frenada en el nostre BMW 325 de rallyes. Test passat satisfactoriament.

També vàrem probar el 911 després d’ajustos en suspensio i frens.

Estrenem nova decoració al nostre BMW pel Rallye Empordà

Pròxima cursa del equip GSC motorsport al Rallye Empordà 16-17 juny 2012

El passat 5 de maig va tenir lloc el Rallye Igualada; 5 trams diferents, alguns feia molts anys que no es feien; com el tram de Font-Rubi o el Carme.

Trams rapids, amb bon asfalt i bastant tecnics. Va ser un rallye dificil donat que debutabem amb el BMW 325 gr.L amb l’afegit de correr 2 trams amb mullat que va agafar a tothom desprevingut, corrent 2 trams especialment dificils i rapids amb rodes de sec i amb el asfalt mullat.

De totes formes durant la cursa ens vàrem anar adaptant a la montura; efectuant reglatges de suspensió i frenada al llarg de rallye.

El resultat final va ser satisfactori, vàrem acabar el rallye en una 13º posició scratch sense patir cap problema mecànic en l’estrena del nou vehicle el qual només habiem fet 30km de probes.

Per próxims rallyes estem evolucionant el vehicle per optar a classificarse entre els 10 primers scratch.

Propera cursa prevista equip GSC Motorsport: Rallye Emporda 16-17 juny

El passat dissabte 17 de març va tenir lloc el rallye pacha-la pineda puntuable pel Campionat de catalunya de rallyes.

El rallye constaba de 4 trams diferents cronometrats amb un total de 56km cronometrats.

El equip GSC motorsport va estar present amb un Renault Clio sport gr.N, pilotat per Jordi Trius i copilotat per Jordi Puchol.

Excelent resultat i debut del Renault Clio de GSC motorsport al Català de Rallyes, obtenint una 7º posició final Scratch i 1º classificat de la seva categoria.

Ja tenim gairebé llest el motor pel BMW M3 de rallyes de terra, reconstrucció total del motor. Motor nou a estrenar per gaudir al 100×100 del 321cv d’aquest motor.

Li incorporarem una nova gestió electrònica + escapament per arribar a 340-350cv

Aqui tenim el conjunt d’amortiguador davanter, després de modificar la copela per poder aconseguir l’avanç de direcció que necesitem.

Ja tenim casi llest el vehicle per afrontar el campionat de catalunya de rallyes d’asfalt 2012.

En breu li realitzarem una millora en la gestió electrònica en el nostre banc de probes.

Li vàrem realitzar el repartiment de pesos i alçades; Vàrem simular un terra pla amb les bandejas de terra regulables en altura, simulant així a la perfecció un terra pla en el nostre taller.

 

Els dies 11 i 12 de novembre es celebrarà la 51 edició del Ral·li 2000 Viratges, puntuable per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt, Campionat de Catalunya de Ral·lis, Open Catalunya de Rallisprints-Trofeu Júnior i la Copa de Catalunya de Regularitat Esport, amb base a la localitat de Manresa.

El tema GSC motorsport estarà present en la clásica cita del Bages amb un Renault Clio II gr.N, pilotat-copilotado per Jordi Trius y Jordi Puchol.

Per més informació us podeu dirigir a la web www.bielaclubmanresa.com

 

 

L’equip GSC motorsport es va desplaçar al rallye Montagne Noire a Mazanet, petita ciutat a prop de Toulouse.

Rallye puntuable per la copa de frança amb una excelent inscripció i excelent nivell de màquines i pilots.

L’equip GSC motorsport estaba format pels equips Jordi Trius-Josep Puchol i Albert Roger-Eloi Montalà, amb un R5 gt-turbo F2000 I un Citroen C2 copa.

Fou un rallye d’adaptació de menys a mes, tan per l’equip d’asistencia com pels pilots, poc habituats als difícils trams francesos i al fort ritme dels equips locals, els quals la majoria d’ells corren sota el lema hospital o victoria”, amb ritmes de cursa pujades en costa que no pas de rallyes. Fruit d’això va ser un rallye amb gairebe 70 abandons dels 150 inscrits, la majoria d’ells per sortides de carretera.

Resultats dispars finals per l’equip; el equip format pel Jordi Trius-Jordi Puchol acabaren la cursa en posicions molt retrasades, després de patir problemas d’adaptació al vehicle i trams francesos.

D’altre banda l’equip format per Albert Roger-Eloi Montalà aconseguiren finalitzar el rallye I aconseguir la 1º posición de clase, després d’una excelent feina del equip d’assistencia degut a una petita sortida de pista.

 

Pel pont de Sant Joan (24-26 de Juny), el Team GSC motorsport va disfrutar d’un dia de jornada de Test i dibersió al circuit de Mora d’Ebre. Excelent circuit per rodar amb vehicles petits com el nostre Kart Cross.

Els pilots Jordi Trius i Josep Bellmunt varen fer diberses tandes d’entrenaments amb la finalitat d’agafar forma de cara a properes cites dintre el campionat de Catalunya y d’Espanya de Rallyes. Sent la pròxima cursa el campionat d’Espanya de rallyes de Terra a Cervera-LLeida el proper mes de Setembre.

Avui dia 15 de juny començem un interesant projecte desde S&C performance.

Realitzarem un BMW M3 3.2 gr.A per rallyes de Terra. L’objectiu que perseguim desde S&C es aconseguir un vehicle fiable, ràpid, dibertit y amb una bona relació prestacions/manteniment.

Serà un vehicle pensat exclusivament per rallyes de Terra, amb l’objectiu de gaudir del pilotatge i poder optar a bones posicions en la categoria de 2Rm, tal com ho demostren els bons resultats aconseguits per aquest model de vehicle en rallyes de Terra en diversos paisos Europeus.

El proper 9 i 10 de Juliol tindrà lloc la Pujada en Costa als Casots (terme municipal de St Sadurní d’anoia), puntuable pel Campionat de Catalunya de Montanya.

Pendran part del Team GSC motorsport, els pilots Jordi Trius, Josep Bellmunt i Didier Seive.

Més informació de la proba a:

www.afondu.com

El team GSC motorsport va estar present a la Pujada en Costa a Pontons, puntuable pel Campionat de Catalunya de Montanya.

Jordi Trius amb un Seat Leon Cupra R gr.N i Didier Seive amb un Porsche 996 GT3 Cup.

La primera tanda d’entrenament fou en mullat, realitzant Jordi Trius una 2º posició scratch i l’altre Pilot del equip, Didier Seive, es va reservar per sortir amb mes ganes a la 2º d’entrenaments. La 2º manega d’entrenaments fou en sec amb algunes zones humides, 4º en turismes per Jordi Trius i 6º posició en turisme per Didier Seive.

La 1º Pujada en cursa en disputà en condicions en sec, 4º posició turismes per Didier Seive i 5º posició turismes per Jordi Trius; restant així la classificació al no sortir a la 2º de cursa al ferse en condicions de Pluja sent imposible millorar el temps de la 1º pujada.

Resultat final excelent del Team GSC, 4º posició en Turismes per Didier Seive i 5º posició en turismes per Jordi Trius.

PODIUM FINAL SCRATCH TURISMES

4º POSICIÓ TURISMES DIDIER SEIVE

5º POSICIÓ TURISMES JORDI TRIUS

 

Víctor Raluy, el primer lider del Volant Racc 2011

Gironella, el pasado sábado tenía lugar la primera prueba puntuable para el

 

Volant Racc Trofeo Galp Energia– Mavisa 2011

 

, con la participación de 12 equipos inscritos en los cuatro tramos planteados por laescudería Gironella.

Víctor Raluy junto a su copiloto Jaume Morales, salían los primeros dentro de los pequeños 107, cosa que les

obligó a luchar contra ellos mismos ya que no tenían la referencia de sus rivales. A pesar de todo esto, el

ritmo que llevaron les otorgaba el primer scratch de los seis que obtuvieron sobre ocho posibles. En estos

primeros compases de la prueba lograron un ritmo que les permitió estar delante. Tras finalizar la jornada

matinal, Joel Guerrero era el principal perseguidor de Víctor Raluy, les separaban 7.2 segundos y la tercera

posición ya estaba a más de medio minuto entre Miquel Prat y Jordi Salinas.

Llegado a este punto, la climatología reinante durante toda la mañana iba dejando paso a la lluvia, que

empezaba a hacer un modesto acto de presencia condicionando la correcta elección de neumáticos.

La apuesta de la joven pareja compuesta por

 

 

Víctor Raluy y Jaume Morales,

les daba los tres scratch delsiguiente bucle, cosa que sumado al abandono por avería mecánica de Joel Guerrero afianzaban la primera

posición.

Sabiendo que la lluvia ya estaría definitivamente acompañando la última sección nocturna del rally , el

equipo de Víctor Raluy – Garatge Sport Classic, salían con la mentalidad de controlar a sus rivales sin tomar

riesgos innecesarios, y así quedaba claro en la segunda pasada por el tramo de Alpens que tan solo cedían

5.9 segundos respecto al mejor tiempo que se lo llevaba Miquel Prat. La sorpresa, que no fue más que un

sobresalto, tuvo lugar en el segundo tramo Olost – Prats, una piedra, que debido a las lluvias había quedado

en medio de la carretera y que no se pudo esquivar, quedándose enganchada debajo del 107 del equipo de

Victor Raluy , lo que le hizo perder 20 segundos pudiendo proseguir con la marcha sin daños graves en su

vehículo. Al no poder consultar los tiempos de sus rivales, no sabían qué tiempo habían cedido respecto a su

perseguidor más directo, Miquel Prat, así que, tanto Jaime como Víctor no perdieron la concentración y

adaptándose a las condiciones de fuerte lluvia salieron a sacar el máximo partido de su pequeño 107 en la

última especial de rally, donde se decidiría el primer lugar de la copa de promoción que organiza el

 

 

RACC

.Tras pasar por la línea de meta, conseguir el último scratch del rally, lograr colorase en la 12 posición

absoluta de este tramo con el pequeño 107 y lograr la victoria final en la edición XL Critèrium del Berguedà,

de este modo finalizaba la primera prueba puntuable para el

 

 

Volant Racc Trofeo GALP Energia – Mavisa.

Víctor nos decía:

“estoy contento con el resultado, el día ha sido duro y muy largo, pero seguiremostrabajando duro para mantener este nivel. En las pruebas que nos quedan, tenemos que ser realistas,

esto acaba de empezar y este año somos doce, no se puede descartar a nadie, todos corren mucho “

Desde estas líneas nuestro agradecimiento a

Garatge Sport Classic, Can Padró, Nadaltech,Revista Scratch, URI Rally RACING SOLUTIONS,

 

y en particular al apoyo recibido por parte de CADCI

.El Equipo

 

 

Víctor Raluy – Garatge Sport Classic

, tiene como siguiente prueba el Rally Girona el próximo11 de Junio.

 

 

 

 

L’equip Català-Francès compost pel Pilot Didier Seive – Porsche 996 GT3 CUP, realizarà tot el campionat Català de Pujades en Costa

El vehicle serà mantenit en las instal-lacions de Garatge sport&classic de Reus que conten amb unes instal-lacions en Reus, una altre en projecte i un equip composat per cinc professionals en el sector.